" F A R A H A M I Z A H "

flaw

Hai Welcome Here

 photo 1c4bee7b-babd-4154-91b8-fef2b46e4815.jpg
" Assalamualaikum, Hi peeps! I'm Fara, owner of this cute blog. Forever 21. "

We can chatting here






Happy Eday Ze Girlfriends ! }
Saturday, June 1, 2013 | 5:58 AM | 0Comment

Yeay, my Gf dah nk masuk ke alam perkahwinan lah. Nurul Atiqah, she's my bff since form 1. Eyqa salah sorg dr my first BFF mase baru masuk skolah convent kulim okeyy. Heee. Lawak kalau igat zaman perkenalan kami. Comels je. Btw, tarikh 25 Mei ni jugak, 3orang kawan aku bertunang taw. Eyqa, Eli, Wawa. Phew. Just sempat g majlis Eyqa n Wawa. Cume majlis Eli je tak sempat pegi. Sebab majlis dia start pagi. Sorry dear. Papepon congrats for ur engagement. Majlis kawin Eli plak sama tarikh ngan Wawa bulan 12 ni. Mmg kelam kabut pegi kenduri sorang sorang. HAHA

Cant wait for a big n big day for Eyqa next year. Mestiiii dia lagi cantikk :) Aku just tumpang bahagia utk Eyqa. Alhamdulillah. Dia dah jumpe jodoh yang terbaik utk diri n family dia. Bila la turn aku yahh. Tepuk dada, tanya selera. Blurppp ;)


My BFF until my last breath.

She's adorable.

Photobooth buat sndiri je. :)

 Kuzee eyqa yang nakal.

Hantaran manisan buat lelaki.

Eyqa berdebar.

Gelang tangan utk majlis pertunangan Eyqa.

Hantaran pihak lelaki.

 Feel complete w em. Baby, Eyqa, Tira, Leha, Noain. I love you.

Kawan tersayang. Dia ni ada kuasa buat semua org nangis taw. Gila lah. 

 Alhamdulillah :)

Indulgence for you n Megat. Kesian kek dh tak sejuk. huhu.

Megat's Siblings. Muke sume nk sama kan. Hemsem2 sume. 

Saat bahagia Eyqa. Kami tumpang bahagia. :')

Meet Salwa Shahrom plak. :) Congrats sayang ! 

Single la konon. Spe nk minang i, dtg jumpe ibuabah trus kayy. HAHA