" F A R A H A M I Z A H "

flaw

Hai Welcome Here

 photo 1c4bee7b-babd-4154-91b8-fef2b46e4815.jpg
" Assalamualaikum, Hi peeps! I'm Fara, owner of this cute blog. Forever 21. "

We can chatting here






Officially graduated ! Yeepee}
Saturday, December 22, 2012 | 5:27 AM | 0Comment


hey uolls. 
Cerita konvo dh lepas 2 mggu baru nk hupdate blog. Maklumlah. Bekerja skrg ni semakin susah nk hupdate bagai. heee. Last 4hb aritu, 1 family btolak ke shah alam. kami duk hotel habis murah aih. Nasib la duk 1 malam je pon. terpaksa berhimpit2 lam bilik. Sian abah ibu. heeee. malam tu sempat g icity ngn sista. Pegi jalan kaki beb.
So bermula la aksi gedik kami dua kt sana. Smpai ada laki mana bgi no tepon kt adik pompuan aku tu. Aku nk jeles knp? Puii. Laki tu bukan hemsem pon. wakaka. 

Kali ni tiru aksi bangau. Aritu kt langkawi aksi helang. haha

Yeayy Giant Wheel.

Senarai harge2 depa kt sini. heee





Keesokan pagi bangun kul5lebih. Phew. awal giler taw ! sbb kul 7.30 dh kene ade kt DATC uitm shah alam tu. Tapi tahla time tu aku tade rase happy konvo or excited bagai. No feeling kot time tu. Maybe kawan2 dah tade time tu. Just nampak family je. Ramai sangat manusia kt DATC. Course DPA, BAS ni mmg ramai giler student dia. 
Course Sukan tak ramai sgtla. Bayangkan masuk dewan kul8pagi, kul 12 baru dpt keluar. Dafuq. Mengantuk je tuggu turn. Kluar je dewan, terus jumpe family. Ibu tetibe feeling happy smbil menangis. Apelaaa ibu ni. Comel sgt. Macam aku dapat Anugerah Naib Canselor la pulak. :) padahal cgpa tade la hebat, tapi takpelah teharu jugak ibu bgga anak dia dapat gak diploma. Tapi teringin gk pegag degree. hurm. ibu abah bgi bunga tak fresh. Pandai dorg. Katanya leh simpan smpai bila2. heee. betui tu. Bunga fresh tu tahan 3 hari je. Sedih. Just dpt simpan teddy kecik tu je. habis ja convo, terus balik kajang. Sebab malam esok tu pulak ade majlis tahlil utk arwah atok n maklong. :')

My preety ibu, handsome abah.

 Le Sista.



Alya yg cntik. Membe since her part1 until now. :) 




Time ni baru nk duduk kt krusi msing2.

Tadaaaaaaaaaaaaa, buruk nya aku. ==


My life. My everything.

 Rindu nya nak sprint kt balapan ni. SAF dlm kenangan. :) Time ni tgk ade banner SAF pn rs geram ja. Kan best dpt join mcm dulu lgi. huu.

 Yeayyy. Just tggal kenangan je lpas ni. :)