" F A R A H A M I Z A H "

flaw

Hai Welcome Here

 photo 1c4bee7b-babd-4154-91b8-fef2b46e4815.jpg
" Assalamualaikum, Hi peeps! I'm Fara, owner of this cute blog. Forever 21. "

We can chatting here






Segar and Yakin ! ^,^V}
Saturday, October 20, 2012 | 3:19 AM | 0Comment




Im Kotex Fresh Confident Girl becauseeeeeeee............. 
JENG JENG JENG. Tetibe tangan ni gatal2 klik kt contest ni. Haha. Tengok hadiah pon grand jugak jugak pastu kalau menang top 30, dapat pegi boot camp kt Club Med kt Cherating tu. huihui. Kalau ade rezeki menang. Alhamdulillah lah, kalau tak menang tu, buat tatawu sudah lah. hihi. Senang ja kalau kaum2 hawa kat luar sana nak join contest ni. But syarat dia kene posing V mcm ni. heee. Comel mcm meowmeow tak. nayyyy -,-


Upload pix korang rasa2 mcm habis confident comels fresh bagai tapi mcm aku gtaw tdi syarat dia kene pose 'V' tawww. :D Pastu kene nyatakan kenapa kita ni Gadis Konfident Kotex Fresh ? hee senang ja slogan titew ni. Tade modai dah. Teheee join contest klik link ni http://www.facebook.com/iknowmovement/app_295919667181826 !

Best of luck uolls. :)