" F A R A H A M I Z A H "

flaw

Hai Welcome Here

 photo 1c4bee7b-babd-4154-91b8-fef2b46e4815.jpg
" Assalamualaikum, Hi peeps! I'm Fara, owner of this cute blog. Forever 21. "

We can chatting here






A.I.A 7eleven Malaysiaa ;)}
Wednesday, September 12, 2012 | 9:12 AM | 1Comment

Tarikh 13hb Ogos, Bermulalah farah as Assistant Internal Audit 7e, hihihi. Alhamdullillah, dapat jugak kerja. Dgn situasi sekarang kerja zaman la ni mmg susah nak dapat ngn level n demand yg kita nak. Seriuosly, aku dah g macam2 interview. N ngan macam2 interview la, sumpah aku dah takmo pegi dah. Harhar. Scary weyhh, siap ada exam essay bagai. Dafuqqq. Dah berkurun aku tggal zaman essay tuh. Buat kiriman rasmi pulak. Grrr tak dafat laa aku nak buat. ngn time tu aku down giler so my level confident time intervieww pon low jugak ar. Cina tu macam palat je. Psycho lebeh. 

Start je keje, aku dah kene oustation. Keje aku bukan just audit stock, but jadi driver team aku jugak. haha. So dptla gaji lebeh kt situ. Nak tak nak, penat ka dak, aku terpaksa jugak jd driver, sbb semua budak audit tade lesen n kereta. Puiiii. ==" Aku lah mangsa mereka. 1st oustation di Perlis. mmg dugaan puasa buat keje stock take pon boleh meninggal la tu jugak. Tapi nasib aku ni kuat, so tahan ja sampai bukak posa pon kne buat keje balik. haih.

Last week pn outstation Perlis, AlorStar, n Sg Petani. Lgi la letih. Penat2 keje balik kul8mlm, terus shoot balik png lagi. Perghh, fenat oh fenat. Nasib travel, hotel sume dibyar. Just duit habis kot makan. Dis week g Perak, n KL. Next week LANGKAWI. Woooyeahhh, ituu lagi laaa sonokk. hihi. Holiday smbil bekerja. Kalau keje duk satu tempat saja pon boring kan, so kerja aku berjalan smbil bekerja. Best tak best tak. Jwpn aku tade best mane pon. grr. :)

Team Audit Penang ;)

Member of BERJAYA , winkkk. 

Outstation KL . >.< Jakunnnnn teruk dh ni. Bukan senang nk dapat view cmni kt dpn hotel.