" F A R A H A M I Z A H "

flaw

Hai Welcome Here

 photo 1c4bee7b-babd-4154-91b8-fef2b46e4815.jpg
" Assalamualaikum, Hi peeps! I'm Fara, owner of this cute blog. Forever 21. "

We can chatting here






Selamat Pengantin Baru, jyeahh}
Monday, April 2, 2012 | 10:40 AM | 0Comment


kepom kepak kepak kepom kepom kepommmm. lain bebenor bunyiknyer. hehe, btw abg sepupuku abg Hanis baru je kawin ngn pasangan nya Kak Kienah :) dorg lagi dashat okey, sejak drjh 5 duk suka sama suka, atlast jadi suami isteri. Alhamdulillahhhh, seronok sgt dapat berkumpul ngn semua family2 Abdul Jalil nih >.< bukan selalu berkumpul meriah cemni. abah aku je tak dapat balik Klang sbb tpaksa kerja, yelah dh byk cuti dia habis sebab kebelakangan ni sedara aku byk g dh kembali ke rahmatullah :/ hurm.. 29hb tu kami pegi majlis akad nikah kat rumah belah pompuan. 

nampak mcm buku skolah kan? hihi, actually ni kad kawin oke, klasik gituww. :) i likeee







Second day, kami pergi majlis pkhawinan belah prempuan kat De Palma Shah Alam. grant uolls. :D haha. tapi takpela, dua2 kerja bgus mampuuu la buat majlis kawin kt hotel kan. paper pon, dorg bagaikan pinang dibelah 4 ok. hehe. cmtu pulak. Sambil dorg naik ke pentas , lagu Love you for a thousand years huiiii, shahduuuuuu, mcm twilight pulak rase nih. :) tgk pix kbykan pix kami2 je pon. hehehe. meggedik je lebeyh.



Simple pelamin dorg but nice one. 
Ratna n Aishhh Mentor5. (betoi ka tak eja nama depa)


dua budak gedik ni mmg suka mngada2. ghahaha
with Athira n her sista 
Abdul Jalil's Family
With my adek2 bucuk2. >.<
Me with pretty kezen, Ainul Bella

1 Apr , kenduri belah abg sepupu i pulaks, kat rumah dia jalan kebun Mardi :) just buat majlis sambut menantu jelah. Simple and easy, sbb semalam dah grant kt hotel. hewhew. Tgk jela, pix byk2 pon kitaorg jer. bukan si pengantin. hehe.

Si pengantin with famili Makngah :)
 Meletopsss omakkk.

famili kitaorg mmg gler meroyan dpn cmera. hewhew

Ma brotha , abg Afiq
aku sorg je paling muda dlm pix ni. :3 prasan
 my aunty, nenek n kezen vogue2 mari.
 ni baru sikit je ni. belum cmpor sume famili. :) 
Me with two sista :)
 yang kiri tu, kezen aku paling muda, lagi dua nih, anak sedara ok. They called me Aaatiieeee Parah. =="

ok stakat ni je kenangan bersama sedara2 aku :) im gonna miss uolls. Lepas ni wedding my kezen si Atin, pastu Azim :DD yeayyy. Cant wait.
Pape pon, Selamat Pengantin Baru again to Abg Hanis n Kak Kiena, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat and dapat baby comel2 cepat2 okey >,< hehe