" F A R A H A M I Z A H "

flaw

Hai Welcome Here

 photo 1c4bee7b-babd-4154-91b8-fef2b46e4815.jpg
" Assalamualaikum, Hi peeps! I'm Fara, owner of this cute blog. Forever 21. "

We can chatting here






hari bersama keluarga tercinta.}
Sunday, January 1, 2012 | 7:08 AM | 0Comment

my beloved auntie, Acu Eila.
Air Puteh Junjong :)
makcik aku sorg ni keje posing mulut peace je. =="
abang polis sawan karok cenni lah.

 posing depan rumah minangkabau pesta penang >.< org tgk pon menyampah.
otp with bopren pon boleh senyum sat snap pix. ;)
benda ni laaaa aku naik. makcik aku, ngn kezen laki2 aku sume penakut. -,-

hyehyeheyhey, >.< cuti mid sem kali ni tade laaa bosan mane pon. disebabkan sedara sedara ku dr negeri sembilan, kajang datang kulim weyh. tu yg seronok tuh. rumah kecik yg sunyi tu jadi huru hara disebabkan mereka2 yg mereng nih. :) hari first datang terus ajak dorang mandi air terjun dekat2 rumah aku tu. Air Puteh Junjong. mmg tempat budak2 junjong mandi ah. tak lah best mana, tak sebest Sedim. pegi junjong pon just sebab dekat je ngn umah aku. bangun tidow terus naik keta pegi mandi air terjun. hohohoho. boleh cenggutu noh.

pastu kami yg muda muda ni lepas tensen kat karaoke. pergh. suara bajet nk artis, padahal tak sedap pon. keesokan harinya kami pegi jalan jalan kat pesta penang. hoho. pegi buang duit ja kat situ. aku just main CHALLENGER jer. token rm8 sorg. naik kejadah tu, sumpah rasa jantung hampa duk kat tanah, then badan kita kene lambung atas awan. seyes takot, tapi fun giler. tiap tiap tahun aku mesti naik kejadah ni. tak bosan bosan, benda laen aku tanak main. tak mencabar lagsug katanya, ==" hewhew.

cuti aku hanya 4 hari ja sedangkan cuti seminggu. hmm, terpaksa balik merbok awai semata kene training kayak utk tournament kayak open. huhu, i miss my family badly. :'(

okbai.love you.