" F A R A H A M I Z A H "

flaw

Hai Welcome Here

 photo 1c4bee7b-babd-4154-91b8-fef2b46e4815.jpg
" Assalamualaikum, Hi peeps! I'm Fara, owner of this cute blog. Forever 21. "

We can chatting here






hellowmellow bloggers !!}
Monday, December 19, 2011 | 6:37 PM | 0Comment


Assalammualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh ;) hey hey you you. kite lame dah tak update blog nih, kite sihat jew, semakin comel semakin lawa semakin kurus, semakin langsing, amboiii rase mcm nk lempang diri sendiri laju laju. nape kite dh lame tak update blog ek? hewhew. maklumlah sejak berTWEET tweet bagai, no need update blog dh. sebab setiap minit akan ku update di twitter. LOL. nak karang kt blog ase mcm malas nak amat. tatawwww la nape. 

btw, im now in Semester 6. hoho. sem ni rasa best sikit , sebab jadual tak macam sem sem sebelum ni. setiap hari mesti pegi kelas dengan rasa seteresssssssss. but now, im happy sebab ahad tade klas, so stiap minggu cuti 3hari. best dh bagi aku :DD then lagi 4ari tu, 2 kelas in 1 day. tak rase pack pon. so no need to seteresss bagai. melainkan ade kuiz n presentation. sekarang pon dah start kuiz. :(( bisness law, ngan development admin, alhamdulillah dah lepas, but tggu abis mid sem break ni, ada test laaaa pullakksss. -,- maigod, tensen tensen. 

pape pon, rindu nk mengarang panjang2 sebab twiter boleh karang bape perkataan ja , HOHOHO. okbai  :) love you.

p/s : for those ade twitt. nk follow2 lah, tanak follow2 tapelah. =.= HAHA