" F A R A H A M I Z A H "

flaw

Hai Welcome Here

 photo 1c4bee7b-babd-4154-91b8-fef2b46e4815.jpg
" Assalamualaikum, Hi peeps! I'm Fara, owner of this cute blog. Forever 21. "

We can chatting here






Kem Rekreasi Belia Baling}
Thursday, October 6, 2011 | 9:44 PM | 0Comment







                                     

                                          
                                         
walaweyh, pegi melawat my bro ni dr 1hb ritu, hari ni baru nk update, ngeh ngeh. bz nak amat time final ritu, now, alhamdulillah, goyang kaki je kat rumah, habes awal lak tuh, dak2 batch aku baru abis ri ni. heeee, sem depan aku masih perlu beperang. :( haih, tapaaa, saba je k meow. masa panjang g. okeyh skag nk crita sal g PLKN adik aku ni, wahhhh, teruja bak hang nk jumpa adik aku sorg ni. rindu nak amat. dr jauh nampak dia jalan , kepala pon botak, tejerit jerit aku. kulit pon dah gelap, dh hilang mat jambu putih dia, skang jadi mat jambu hitam, ngeh2. kat sna aku tgk dia okeyh2 ja, ramai kawan kawan, so far dia tade pon kne buli sebab dia ramai org suka sebab dia JAMBU. haha. kat sana dia blajaq taekwondo gak, padahal black belt nk masuk 2nd dan dah. huhu, tapi ramai tataw dia dh black belt. si mat GIGI kawan dia ja taw. then dia ckp sonok blajaq kawad. yelakan selama kat skolah, dia liat nak amat kawad2 ni, time tgkatan 4 baru thegeh2 masuk krs. ==" aku dr tgkatan 1 dh aktif kawad krs. pape pon, aku dah rasa lega dapat jumpa adik aku ri tu then skang tak saba2 tggu dia kuar plkn, n bawak dia kua jejalan. :) im waitin brothaa ! hwaitin !