" F A R A H A M I Z A H "

flaw

Hai Welcome Here

 photo 1c4bee7b-babd-4154-91b8-fef2b46e4815.jpg
" Assalamualaikum, Hi peeps! I'm Fara, owner of this cute blog. Forever 21. "

We can chatting here






ASEAN day :) awesome}
Monday, September 12, 2011 | 2:54 AM | 0Comment

run the world girl* run the world girl. ohyeayhhhh. lagu ni laaaa duk bagi semangat tme duk catwalk. =..=" wuuu. mesti ramai duk mengutok aku pe time malam asean day tu. yelaaaaa, aku asa aku sorg ja part 5 yg jadi model asean, yang len suma part 6. haha. tak kisahla, niat hanya tlg senior je. btw, malam tu aku jadi model utk baju negara SINGAPORE. yelaaa, org singapore kan byk cm cine. so depa kata aku ni sepet sepet, JESSICA LIM plak nama singapore aku. huhu. tgk laa pix2 huduh aku ni. pape pon nak say thnx to my super senior, Abbas. dia yg design sume baju2 asean tuh, gile hebat kan, aku sendri pon tak reti jait baju sendiri lagi. :)