" F A R A H A M I Z A H "

flaw

Hai Welcome Here

 photo 1c4bee7b-babd-4154-91b8-fef2b46e4815.jpg
" Assalamualaikum, Hi peeps! I'm Fara, owner of this cute blog. Forever 21. "

We can chatting here






broga hill, wuuttt :)}
Wednesday, July 20, 2011 | 5:10 AM | 2Comment

hey hey kamu, egat korang sajaaa ka boleh naik broga? aku pon boooleeeeyy. aha. plan sebenarnya nak naik bukit tabur. kat desa melawati. egat ramai plan jadi pegi. but last last minute ramai tak jadi, then just tggal aku, chunk, ngan ajit. sian dier, evendo demam pon, dipaksa chunk untuk panjat bukit. hoho. asik asik aku sorang je pompuan, bapak bosan. huu. lagipon byk senior yang dah pegi tabur pon nasihat jgn pegi, and bahaya bak kata depa la. so usha usha laa kak izan pegi bukit tabur nih http://adidas-izan.blogspot.com/2011/07/bukit-tabur.html . aku tgk pon cm best but byk batu2 yang kita kene panjat. agak mencabar disitu. taraaaa broga pon mengah2 derrr. btw, 1st time aku panjat bukit sebenarnya. last naik bukit kat kawasan rumah aku ni. naik ngan kawan kawan laki lak tu. biasaaala, aku mmg dr kecik kawan ngan laki ni, sbb tu lasakkk punya pompuan. haha.


naik broga ni sekejap je bhai, kami naik trun bukit dr kul 10lebeh smpai 11lebeh. agak sekejap kan?? haaaa, mau tawww laaa. kami lari turun, tu belom gulin gulin. tak sampai 15min peee??? gagaggag.
1st bukit je agak curam. then bukit seterusnya ok ok je lahh. nak sampai atas pon, asik kataa bila nak sampaiiiiii nih!! padahal 1.7km je ponnn. hahaha. punya la mengah lama tak jogin.kes tak jaga stamina. amik hang. kalau takat lari 1.7km, aku no hal beb, tapi kalau naik panjat bukit ni, mmg lemah sket. huuhu.. chunk kemain laju tggal aku ngan ajit kat blakang. smpai ja atas. tak byk pix kitaorg tangkap, janji pengalaman naik broga tu ade. :))
































selamat menaiki broga kawan kawan. :) best rase penat naik bukit ni. haha.