" F A R A H A M I Z A H "

flaw

Hai Welcome Here

 photo 1c4bee7b-babd-4154-91b8-fef2b46e4815.jpg
" Assalamualaikum, Hi peeps! I'm Fara, owner of this cute blog. Forever 21. "

We can chatting here






selamat hari mak mak . (((:}
Sunday, May 8, 2011 | 2:02 AM | 0Comment


abah suke karoke lagu AZURAAAAAAAAAAAAA...
that mymom's name lah, AZURA bt ABD JALIL.
ibu tersayang, terima kasih kerana melahir, menyusu, menjaga, mendidik anak anak mu sehingga anak ibu ni dah besaq besaq, suma lawa lawa, hensem hensem. betoi dak? hee.
sekarang ibu umo 45 tahun, tapi still maintain muda. kalau duk sebelah ibu ja, org ckp, ni kakak ke? perghh. awet mudaaa.
dia kecik molek, cantik, macam anak dia. hahahhahahah.
dia keje di farmasi, kene ngadap ngn ubat ubat je keje. so, no wonder la kat rumah aku pon supe farmasi. 
my mom sangat femes oke kat kulim ni, haaaa. hanya sebab keje kat farmasi tu ha. haha.
ibu sangat sporting org nya, sumpah.
sekali dia melenting, perghhhhh, sumaa tutup telingaa jer.
dia paling tak suka ade yang tak complete. mcm aku la, kalau tak complete ade je nak melenting.
like mom, like daughter laa.
dia sangat manja ngn abah ku.
time skola skola dia pon aktif sukan, lebih2 lagi sprinter. huu. so trun jugak kat anak anak dia men sukan jugak.
mymom love dance. same like me. perghh, mmg goyang inul dia boley wat org pengsan.
evendo masakan ibu tak semarehhh abah punya masakan, :) tapi akak tetap suka.
dia seorang yang sensitif n suke merajuk kalau ade bende yang menyakitkn hati dia.
ibu tak mcm org lain, dia sangat simple, tader pon kalot kalot nak bergaya ngan benda benda mahal, :)
ibu suke sangat membebel, macam nenek lah, kalau ckp sudaahlah pon, dia tetap membebel. haihh. sabo jela.
ape ape pon ibu, akak sayang sgt kat ibu, macam mane pon ibu, jasa jasa ibu akan ku kenang sampai bile bile.
bila akak dah keje nanti, akak belikan bungalow kat ibu yeee ;))

ILOVEYOU IBU