" F A R A H A M I Z A H "

flaw

Hai Welcome Here

 photo 1c4bee7b-babd-4154-91b8-fef2b46e4815.jpg
" Assalamualaikum, Hi peeps! I'm Fara, owner of this cute blog. Forever 21. "

We can chatting here






manis rumah manis}
Sunday, May 1, 2011 | 9:01 AM | 0Comment


hoohoiiiiiiiiiiiii,

home sweet home. yeay, sem break dh mule lah , sonok tu aku tataw nape tade langsung feel sume tu, tak macam sem sem lepas. kalau last paper tu, mak aihhhh , hepy kot nak jwb last paper, tak kre la susah ke senang, sebab pk lepas tu nak merdeka n pulang ke rumah . haha. tapi kali ni , tak seindah dulu . huu. aku jadi len macam , tak hepi, sedeh , agak gedik kan . 
amirul azmi, slama kita same same. kter tak pernah renggag kan , tiap tiap hari. sentiasa ada di sisi . tetbe hari ni, bile nak tggal u, i asa nak ngis sgt, tapi i kuatkan diri, n pkir, sekejap jaa pisah . bukan lame pon . sebulan ==" makaihhh, dhlaa kalau sehari tak jumpe sayang pon, i jadi tak tentu arah, ewahewahhhhh . hee mengada minah ni. nak buat cmna, mmg jenis aku cmni, nasiblaaa amirul azmi tetap sayang i kan kan ? mwahh . tape tape, kalau i ade duit, ade trnsport, i sanggup pegi ipoh , jumpe u. sayang, i sentiase tggu you, jgn risau pasal i kat sini ok. panday panday laa i jaga diri ni . you pon jaga diri you, jaga perot u . :p hahah, perlu laa mention perot? heheheh. i sayang perot you tu haaaa sebenarnya. he. iloveyou hubby . take care .