" F A R A H A M I Z A H "

flaw

Hai Welcome Here

 photo 1c4bee7b-babd-4154-91b8-fef2b46e4815.jpg
" Assalamualaikum, Hi peeps! I'm Fara, owner of this cute blog. Forever 21. "

We can chatting here






VIVA's day, :))}
Tuesday, April 19, 2011 | 7:51 PM | 0Comment


halow halow sume, arghh, lama tak update blog kesygan i nih, hehe

mybe aku terlalu bz kot, huhu , ahad lepas merupakan VIVA day bagi sesiapa yang amik subjek entrepreneuship nih , perghhh, memg gempak seyh, satu level bangunan TEC tu penuh macam macam jenis business deyh, ahaha. mmg syok usha usha org punya booth. pagi tu stat dari kul9 pgi-12 tghari, aku punya laa cuak nak present, egatkan present kat depan depan org ramai, rupanya tak, just stay kat kitaowg punya booth then 2 lecture akan dtg soal siasat kita, perghhh, nasib laa dapat lecture jenis ok, lebeh2 lagi sir ZUL kesygan kami. hehehehe. pape pon, ALHAMDULLILLAH. settel suda ketensenan ETR kami. kalo repeat subjek ni mmg aku nak bunoh diri ahh. hahahah. 

kami menyebok kat booth org, tgk aku tu haa, topi org pon pulon nak pakai. HAHA

sir ZUL you hensem . hehehe, bodek sial.
ni booth kitaowg, mmg comel kan kamo, bukan cadar2 tuh.
packing time. 
rara yang sangat bz ngn keje2 mencantikkan booth. haha
our busineess. :)


booth clasmate kami.
ni pon clasmate kami jugak. he 
rara, meowmeow, annann, kami mmg cmni, gedik tangkap pix. yeyy
time ni dah nak berambus, penat agkat barang berat giler.
haaaa, amik kau, tersumbat lam kete kecik aku ni ha. haha