" F A R A H A M I Z A H "

flaw

Hai Welcome Here

 photo 1c4bee7b-babd-4154-91b8-fef2b46e4815.jpg
" Assalamualaikum, Hi peeps! I'm Fara, owner of this cute blog. Forever 21. "

We can chatting here






LAW245 best lahhh .}
Friday, April 29, 2011 | 9:51 PM | 1Comment


wahhhhh wahhhhhhhhh , hepi nyah nyahhh , post ni bukan aku nak belagak kata aku akan score A+ utk paper law nih , byk hensem ? egat aku ni terar sgt kaa sampai nak dapat A+??? haha, bukan ape, aku just yakin aku boley score je paper ni , bukan sekadar lulus, nak dpt gak terbaik . huhu, dahlah aku study pon last minit, tapi aku maseh egat lagi ape yang aku study sebelum ni kan ade test test law. so just review balik case case yang aku terlupe. huhuh . tak macam sem lepas carymark pon aku ase bwh 20 , skrg atas 30 . perrggghhhh blagak sial . haha. pape pon just ucap ALHAMDULLILLAH farahamizah , u can do it. jangan laah gelabah sangat . now time to sleep lah , tak ckop tidow laaaaa . tdow pon tdi sejam lebeh je. tak puaihh ngat aihh . 

esok last paper weyhh !!! haha, eco pon tak study ape pon agy . haihh , japg laah aku study yer wahai macro, i need a rest. kalau tak apeee pon tak masuk kang. aku tanak repeat2 lagi ok . pls be nice to me yaa tomorrow. dun make me cry cry again .