" F A R A H A M I Z A H "

flaw

Hai Welcome Here

 photo 1c4bee7b-babd-4154-91b8-fef2b46e4815.jpg
" Assalamualaikum, Hi peeps! I'm Fara, owner of this cute blog. Forever 21. "

We can chatting here






Besttday Boy , wakakak.}
Saturday, April 2, 2011 | 5:46 AM | 0Comment




hepi besday to you, hepi besday to you, hepi besday to adik ku bagang. hepi besday to youuuuu.
yayayaya, besday nya 27/3 sebenarnya, tapi time tu akak kesayangan nya ade game di johor. mmg tak dapat laaa aku nak baling telor cmpor tepung kat dier. huhu. tapi sebelum aku belahhh g shah alam, aku sempat kenekan dier. hoho. for the 1st time aku wat plan cmni kat adik aku, sbelom ni aku nak wat, tapi aku pk, dier ni kuat melalak (menanges) , so aku tak brannnn la nak buwat doe. huhu, malam tu aku saja laaa tipu dia nak ajak p mandi legong, so dier dtg ke rumah sewa ku ngn bawak tolaaaa, baju, suar siap2. haha
mmg mandi sakan laaa hang. 
aku siap masak nasik goreng sardin khas utk diaa kot. Rul ngn Zoul, dengaq nihh, hampa org kedua rasa nasik goreng buatan MEOW taw daaakk. hahah. gilerrr sedap kot. tak sangke arr aku. heeee. puji diri sendiri gilaaaa. malam tu aku dah prepare telur 3bijik n tepung lam baldi, dicampor ais ketol rm2. giler babi banyak kot aku boh. mandi sakan diaaaaa. syok pulak pekena org, tu belom campor ngn taik anak anak aku tu. tapi disebabkan aku rasa kecian, so tak jadi laaa plan melampau itu. haha. 
pape pon, akak nak ali (Zoul) tawu akak sayang hang. evendo ag ni bongok2. haha.
hadiah ag nanti laa aku beli, tggu aku kaya dulu naaaa. haha