" F A R A H A M I Z A H "

flaw

Hai Welcome Here

 photo 1c4bee7b-babd-4154-91b8-fef2b46e4815.jpg
" Assalamualaikum, Hi peeps! I'm Fara, owner of this cute blog. Forever 21. "

We can chatting here






jgn HINA kucing depan aku, PAHAM !!!}
Friday, February 25, 2011 | 5:21 PM | 2Comment


pagi pagi aku da dengar org duk hina kucin, berdesup hati aku ni. asa nak nagis sgt sgt org kata, CILAKA punya kucin. sangat tacin, pls dun be rude wif them, dowg hanya binatang yang tak tahu ape ape. hanya taw berak makan minum kencing, itulaaa aktiviti seharian dowg, evendo dowg berak kencing mereka, bukan kau yg basuhkan. mmg la aku yg basuh. jgn la hina teruk cm dowg berak lam bilik kau . sedeyh taw tak . aku sndiri pon 1st time jaga kucin, eleks ja, tader pon nak hina hina dowg . itu baru jaga anak kucin ok?? bukan jaga anak sendiri lagi . baru kau tawu perasaan tu cmner, mesti kau tak penah jaga baby kecik kan. penah tak kau terpegag taik baby, basuh punggug baby? kucin lak? berak cner pon dowg, dowg tawu basuh berak sndiri sejak kecil, itulaa kelebihan dowg. dowg bersihkn bulu sndiri, sume wat sndiri, melainkan badan dowg dah terlalu koto, bru aku mandikan dowg. pls, if kau nak hine kucin pon, pls , jgn depan aku. belakang aku suda, n senyap senyap . tawu la kucin kt umah kau hebat, kau kn biasa jaga kucin kan, kucin kau sumaa nya bagus bagus, tak cm kucin aku kan, tp tgk kau supa cm tak biase jage kucin pulak . haihh. aku cukop pantang n benci org hina kucin wat supa dia wat salah kat kau. tggu laa kau ade anak sndiri, baru kau tawu cner, kesabaran itu sngat penting, jgn hina men bantai ja, aku pon sakit hati. that all!!!